Pages

Tuesday, August 15, 2017

Minggu ke34

Lamanya tak update.. sejak zaman FB ngan insta ni mmg malas nak update blog kan. Alhamdulillah mengandung dah 34minggu. Sepanjang mengandung ni.. mcm2 dugaan ada. Alahan.. hilang lepas raya.. lega sangat rasa. Kalau tak makan apa pun rasa tak sedap.

Last checkup ngn doc Khaled di KPJ minggu lepas. Minggu ke 33. Tapi doc scan, baby cepat 2minggu. Ikut scan baby dah 35minggu. Berat baby dah 2.8kg. Doc ckp, anak saya ni semua sama je. Besar.. dan tinggi.. Semoga Allah permudahkan semua juga.Amin.

Minggu ni rasa lain mcm.. agaknya terlalu byk buat kerja rumah. Bila dah anak ramai ni.. mmg terpaksala urus semua walapun badan tak larat sangat-sangat. Harap semua baik-baik belaka... Amin.

Wednesday, February 8, 2017

Permulaan Tahun 2017

Alhamdulillah dah tahun 2017 rupanya.. cepat masa berlalu. Permulaan yg baik tahun ni. Allah bagi rezeki. InsyaAllah 27 September 2017 bertambah lagi ahli keluarga saya. 

Awal2 dah jumpa dr Khaled. Dr. scan.. baby dah nampak. Umur masa ni dalam 5minggu. Awal2 pregnant ni mmg alahan agak teruk. Anak2 lain rasanya lambat alahan. Yg baby ni tahu je pregnant, terus je alahan datang. Sekse! hahaha.. setakat ni memasak.. mmg apak aje la yg buat. Ibu mmg tak mampu nak masak, tak tahan bau org menumis. Semoga Allah permudahkan segala perjalanan ke september nanti. Amin.. 

linkwithin

Related Posts with Thumbnails