Pages

Monday, August 22, 2016

Happy Birthday Eizz Yusouf ke-4 Tahun

seronok sebb kek dia hotwheel
#Trowback
 8 Mei 2016 -Genap usia Yusouf 4tahun. Tahun ni dia mintak dengan ibu nak kek hotwheel, sebb dia pernah tgk gambar kek hotwheel. Kebetulan tempahan kek dengan kawan ninie dah tutup untuk hari birthday dia, so ibu mintak kek tu siap awal. Ambil kek hari Jumaat, nak makan kek ni hari Isnin next weeknye. Punya la susah nak simpan, dia asyik nak buka je peti ais. huhuhu. Wajah dia mmg happy sangat sebb dapat kek hotwheel. Bangga betul dia bawak g sekolah kek hotwheel.
dengan kawan-kawan

dengan cikgu dan kakak

Kek yg ni untuk versi sambut di rumah.. tempah dengan Cik nor.. jiran sebelah. Suka sgt dia sebb dpt keretapi.. tak dan nak snap gambar.. ramai sangat tukang potong kek!.. hahaha

Untuk anak ibu Yusouf, ibu doakan anak ibu berjaya di dunia mahupun di akhirat kelak. Semoga jadi anak soleh. Bawa ibu dan apak ke syurga.. Amin..

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails