Pages

Wednesday, February 24, 2016

Happy Birthday Zulaikha Ke-6

12 Feb 2016 -Genap usia Zulaikha 6tahun. Besar dah anak ibu... Tua dah ibu ni kan.. hahaha.. Alhamdulillah tahun ni dapat tunai impian kakak... dia nak kek aiskrim. Kebetulan birthday dia sama bulan dengan apak. Jadi kita celebrate aje sekali. Jimat sikit bajet ibu ni kan.. 

Setiap kali lalu kat Baskin Robin, kakak ckp.. kalau birthday kakak.. kakak nak kek aiskrim. Sempena birthday dia, ibu beli ajela. Kalau hari biasa.. nak makan satu scoop aiskrim tu pun pikir sejuta kali.. hahah.. Harga aiskrim kek RM102++ tak silap. Tapi sebb ada kad debit Maybank... less 10%. Jimat sikit. Alhamdulillah.

G mega mall berempat ngan anak-anak aje. Dulu masa anak sorang rasa sekse nak bawak. Ni anak dah 3.. steady je bawak semua.. ahaha... konon! berpeluh ketiak nak kepung budak2 ni. Bagi arahan suh duk diam sekian hal!.. heheh
yang penting.. semua kena ada.. kat mana kejadian x kisah sgt la kan..
Celebrate kat rumah aje senang. Nak makan bebas.. nak sepah pun bebas.. mmg selesa di rumah. Makan KFC je pun anak-anak dah suka sgt.. 
kat sekolah
Kat sekolah ibu tempah kek dengan NN sweet treast. Tahun ni ibu malas nak buat kek.. tahun lepas pun terpaksa.. hahah. Zulaikha request nak hadiah "color burung". Kelako kan ayat dia. Color burung tu.. color steadler yang ada gambar burung.. sebb dia nak color.. lepas tu boleh guna brush dengan air.. nak mewarna katanya. 

Ibu dan apak doakan semoga kakak berjaya di dunia mahupun diakhirat. Semoga jadi anak yg solehah. Happy birthday anakda Zulaikha. Ibu dan apak sayang kakak selamanya.. 

linkwithin

Related Posts with Thumbnails