Pages

Wednesday, August 26, 2015

Saffiya: Setahun 2 bulan


lagak mcm dah besar sgt
Lama menyepi. Setiap hari mengadap PC or Hp, tapi rasa tak sempat nak menulis blog. Kekdg ada masa, tak ada idea pulak nak menulis blog. Rugi pulak rasa, sebb tak simpan memori anak-anak yang sedang membesar ni. Pertama kali menulis blog tahun 2010. Wow.. dah 5tahun blog ni. Macam-macam dah di lalui 5tahun ni. Perasaaan yang paling hebat sepanjang 5tahun ni adalah menjadi seorg ibu.. 

30 Jun 2015, genap umur Saffiya setahun. Tapi tak berkesempatan nak celebrate sebab birthday dia jatuh bulan ramadhan. Yela.. tahun lepas dia lahir pada 2 Ramadhan. Tapi bukan ibu tak ingat ye Saffiya. Ibu ingat sangat-sangat. Cuma masa tu tak sesuai. Tapi ibu bersyukur, anak ibu membesar dengan sihat dah kuat!. Alhamdulillah.. bahagia betul ibu dapat tgk anak ibu membesar.. belajar dari bulan ke bulan.. Saffiya antara yg paling aktif.. cheeky sgt.. sampai apak panggil dia "gangster". hehehe.

Apapun.. ibu sentiasa doakan yg terbaik utk anak-anak ibu. Semoga Allah terus bagi ibu peluang untuk didik anak-anak ibu ke arah Syurga-NYA. InsyaAllah..
pantai sepat

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails