Pages

Friday, May 15, 2015

Hari Sukaneka Tadika Zulaikha

Lama Ninie tak update. Malas... mcm biasala.. alasan paling solid!
Tepek gambar aje la. Biar gambar berbicara.. hehehe
 Saffiya, Ninie tak bawak. Sebab takut kesian dia panas. Sampai je kat Taman Gelora, rupanya hujan renyai-renyai. Mujur la tak bawak Saffiya.. Mana nak cari tempat perlindungan kan.. Sampai je, Zulaikha kena beratur ikut group. Rupanya dia rumah merah, tanya dia.. tak jawap-jawap. Ntah apa dia tahu pun tak tahu la.. Malu sangat mula-mula sampai tu.. Ibu pun kena join dia beratur sekali. Apak jaga Yusouf..
 Malu nak pakai topeng Ultraman..
Masa ni dah ok sikit. Ibu tengok dari jauh pun tak apa dah

 Rumah Hijau
 Ada 8 acara tak silap. Semua kena masuk. Tapi bagus tadika ni. Sebb dia dah tahu mcm mana nak handle kanak-kanak riang ni. Jadi mmg senang la. Budak-budak ni main je ikut arahan cikgu-cikgu, yg beria-ria sgtnye.. ibu dia.. hahaha.. jerit bagai nak rak bg semangat ke anak-anak. Nak suh nya menang.. hehehe
 Yusouf mmg suka sgt... boleh berlari ke serata alam..
 malu-malu
 Ngan cikgu sekali main.. hahaha
Dapat topi sapa ntah ... cikgu bg je pakai takut hujan.. 
Lepas sukaneka .. Apak ajak g kenduri anak kawan dia kawen.. kat Indera Mahkota. Padahal masa kat sukaneka dah makan.. melantak lg sekali kat kenduri.. mana tak tembun kan...

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails