Pages

Tuesday, October 7, 2014

Follow Up Yusouf di KSH

1 Oktober 2014 Pukul 10 pagi follow up Yusouf sbb Acute Bronchitis . Alhamdulillah Dr. Siti ckp kahak Yusouf dah clear. Untuk mencegah datang kembali, Yusouf kena pakai Aerochamber sampai 3bln. Setiap malam. 
*gambar di google sahaja
bukan Yusouf tu.. anak mat saleh.. hihihi

Lepas tu Dr. Siti advice suruh cucuk vaksin influenza untuk Yusouf. So, ibu ni ikut ajala... asalkan anak ibu ni sihat. Ingatkan sekali je kena. Kena second dos bulan Dec ni. Dos ke3.. dan setiap tahun sekali je. Yg bestnye.. dah keluar dari bilik Dr. baru teringat nak tanya.. sampai bila yg sekali je setahun tu?? Nurse pun ketuk balik bilik Dr. kebetulan muka Dr dekat benor ngan pintu.. senyuman menawan Dr.. "sampai Yusouf sihat..." ngeeee... Sihat cepat la Yusouf ye. Tak sanggup ibu tgk awk asyik ulang alik hospital.
  
lawakan ikat rambut
Sementara tunggu Dr. dia membaca. Nampak je gambar baby.. dia ckp "bu... Ya..." Ya tu maksudnya "Saffiya".. pastu dia pun cium gambar baby tu.. alahai ommei ibu ni.. sobs sobs .. terharu ibu.. dia sayang Saffiya rupanya. Nampak mcm tak faham je kewujudkan Saffiya tu. Anak-anak.. sukar juga nak mendalami apa yang tersirat di hati dia kan...

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails