Pages

Friday, February 22, 2013

Follow Up Yusouf Kali Ke-2

Lepas keluar wad hari tu --->baca kat sini KLIK. Dia kena follow up lepas seminggu. Kali ni plak lepas sebulan kot. Follow ke-2. Rasanya dalam tempoh tu, seminggu je dia sihat dari batuk, lepas tu dia batuk semula sbbnya kena ngan asap BBQ. Ibu ber BBQ, anak yg jadi batuk. Sensetifnya kan.. Lepas ni kena beringat. Jangan bagi dia kena asap... bahaya.
*gambar google- cam ni la cara sedut guna aerochamber
Doc cek, paru-paru dia dah clear, cuma dia kena continue sedut ventolin guna aerochamber kalau dia batuk. Setiap 4jam atau 6jam. Lepas tu kena sedut jugak yang color oren. Seingat Ninie la, Zulaikha dulu kena sedut yang color purple.Baca sini-->KLIK Banyak ngat warna.. lain-lain fungsi.. bukannye faham ngat ibu ni.. janji anak sihat. 
kiss!
Zulaikha pulak, dah cukup 3tahun, so follow up jugak. Berat dia sekrang 15kg. Berat nyeeee... padanla tak daya nak dukung. Doc mulanya nak bg cucuk tambahan kat Zulaikha, tapi akhirnya doc ckp... x perlu dan jangan... sebabnya.. Zulaikha pernah alah ngan ubat masa cucuk 18 bulan. Baca sini-->KLIK. Jadinya doc ckp tak payah la cucuk.. sbb takut Zulaikha alah lagik. Lagipun Zulaikha sihat dan cucuk tu tambahan sahaja. Sib baik la... kalau x... terbang jugak RM$$$ kan... 

Apak pun jumpa doc.. sbb apak ada jugak problem yang sangat membimbangkan ibu.. semoga Allah bagi kesihatan yang baik kepada Apak, dan anak-anak. Amin.. 28hb Feb ni result darah apak.. Engkau Maha Mengetahui kebimbangan di hati ini.. 

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails