Pages

Tuesday, January 1, 2013

Holiday di KL hari pertama

Entry yang dah nak basi. Hahaha. Masa mula-mula cuti sekolah bermula, Ninie g jenjalan ke KL bawak anak-anak. Macam la diaorg sekolah kan, nak tunggu cuti sekolah baru nak g holiday. Sebenarnya kebetulan je, masa tu cuti depavali ngan awal muharram kot.. combine cuti dapat la panjang sikit cuti. Lagi pun cuti kali ni mmg khas untuk Zulaikha, semua tempat g mmg khas untuk dia. Yusouf mmg tak faham apa lagik.Lagipun cuti sekolah boleh dapat diskaun kalau masuk tempat-tempat tertentu tu.
adik geram nak tarik rambut kakak
Ninie bertolak lambat jugakla. Kul11 pagi. Ada anak-anak ni nak bersiap mmg lama. Barang-barang mmg penuh la satu bonet. Sampai je KL, terus g Alamanda, makan dan jalan-jalan dulu. Mulanya nak mkn kat food court, tetapi memikirkan susah nak order, nak g sana-sini nak order, terus je g secret resepi. Holiday bleh la makan mewah-mewah sikit kan..
 
Dah siap makan dan jalan-jalan, terus balik ke rumah adik ipar Ninie. Sib baik ada adik ipar duk KL, leh tumpang bermalam :-) thanks shila dan syafik, penginapan yang super super selesa!
 
hari pertama tak ada apa yang best sgt... hehe sambung hari ke-2 pulak (saje je nak membanyakkan entry..)
 
 
 


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails