Pages

Tuesday, January 1, 2013

Holiday di KL hari akhir

Kakak ipar Ninie yang baru sampai ajak stay lagik KL. Tapi Ninie tak nak. Nanti makin kempis puluss.. Huhuhu. So last day after breakfast, terus je g IKEA. Lama tak g IKEA. Bukan nak beli sgt pun, g cuci-cuci mata je.
dah ready nak shopping
Semua soft toy yang dia minat semua dia angkut selagi muat tangan
Adik belum tiba masa lagik jadi macam kakak... adik mmg tak meragam.. budak baik!
Orang tamak selalu rugi, 3ekor dia ambik kucing ni, tapi ibu beli satu je. Masa dia leka tgk barang-barang lain, ibu buang sekor-sekor.. masa kat kaunter dia tanya mana lagik? ibu pun jwp ... "meomm dah jatuh laaa" ... dan.. mesti la ada drama, jenuh la nak pujuk... 
barang IKEA yang paling murah..
dah habis sesi di IKEA, terus je balik Kuantan, penat dah jalan-jalan. Sampai rumah kat maghrib. Mmg sgt best jalan-jalan bawak anak ni. Yusouf besar nanti lagik macam marathon la ibu mengejar anak... huhuhu tapi berbaloi bila habiskan masa ngan famili kan...


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails