Pages

Tuesday, December 18, 2012

Jahitan: Tempahan Flower Dress Potongan Kembang Payung Dari Jue


Kawan/Jiran/Junior Ex schoolmate Ninie tempah flower dress untuk kenduri kawen adik dia. Kebetulan Ninie agak bizi menjahit. Agak letih jugak la. Tapi suka bila tgk hasil dia!  Jue asalnya mencari dress untuk tema warna kenduri tu baju yg dah siap, kebetulan pulak, tak ada saiz anak dia. Dan kebetulan pulak, ada org rekemen Ninie suruh jahit. Ninie pun cubala..
hai.. yang possing lebih tu rasanya ibu dia kan.. hehehe
Jue bg Ninie gambar ni tadi. Suka sgt!. Ninie ni kalau org suka.. bertambahla sukanya nak menjahit. Yg penting kualiti jahitan tu. Sepadan dengan harga handmade kan.. Tqvm Jue atas tempahan tu ye. Macam-macam pancaroba nak make sure baju ni ok kan. Malam tu malam bola, Jue nak tgk bola, tapi Ninie nak gak g umah dia sbb nak test anak dia pakai. Ninie g ngan Zulaikha, test2 tak muat pulak, lengan baju tu, dan baju tu pun agak fit.. Sib baik la g umah dia, bleh Ninie balik umah alter sikit. Lega rasa gegirl bertiga ni dapat pakai masa majlis.. Ada lg tempahan tak siap  ni.. Baju sekolah anak jiran depan umah... dah habis ye Ninie masa berehat, teruskan menjahit!

2 comments:

  1. Replies
    1. Kay: x la. Anak dia 2org je. Yg boy tu ngan. Ngan leesa yang tgh. Lagik 2org tu anak sedara dia.

      Delete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails