Pages

Friday, November 23, 2012

Kena lagik...


Hari Isnin baru ni Ninie start keje semula. Seronok bercuti ke KL seminggu.. tak post lagi citer anak-anak kat KL. huhuhu HP baru tu hantar kedai balik.. tetiba membisu seribu bahasa. Tak dpt la nak ambik gambar dalam hp tu.. 

Datang opis macam biasa, pas makan hari tu duk start buat keje ngadap PC. Mulanya dah rasa pening, pastu g minum air masak. Tetiba rasa nak muntah plak.. lagik suspen. Kebetulan plak, ada Ketua Jabatan O&G telefon Ninie sbb hal keje la. Lastnya mintak tolong dia cek tekanan darah Ninie. Masa kat klinik dia, bacaan darah ninie.. 147/106. Terkejut la doc tu kan.. Dia suh Ninie g ambik ubat segera kat farmasi. hahaha.. kompemla Ninie kena tegur kan.. pasalnya Ninie stop makan ubat darah tinggi ngan tak g refer ke MOPD. Dia bg ubat sebulan, dan suruh Ninie g refer MOPD ambik appointment.. Nak kena siasat kena Ninie bleh kena darah tinggi ... 

Ninie bukan stop ngan sengaja, sbb rasa mcm ok je. Tetiba datang opis jadi balik.. masa bersuka ria tak ada plak jadi kan.. alhamdulillah la.. kena time g opis?? stress sgt ke keje??? sgt tak boleh di fikir, but until now.. masih tak g MOPD. Huhuhu.. sbbnya... ntah!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails