Pages

Tuesday, November 27, 2012

Flower Dress Tempahan Ummi Tie Tercinta!

Mia,Syamilla,Wanie dan Nur Aliya
 Comel tak gegirl ni?? comel kan? Exceli flower dress ni Ninie buat sebelum dress yang Ima tempah. Tapi mak sedara Ninie tak bagi publish awal sbb majlis menyambut menantu belum berlangsung. Mmmm tapi mmg tak boleh nak publish pun, pasai gambar Ninie tak ambik bila baju ni siap. hehehe. Siap je terus Ninie hantar ke rumah Ummie Tie. Sebab Ninie nak balik IS cepat dan nak g berjimba-jimba di KL. Gambar seme subsidi dari tuan punya baju, my sweet and lovely cousin, Nur Aliya!. Cousin Ninie yang paling kecik, anak kacukan pakistan. Aliya mesti sweet sampai besar ye.. Huhuhu..

Ummi Tie tempah untuk gegirl yang comel ni. Yang baju paling singkat tu, Mia, mulanya ukur dia tak la besar macam tu kan.. tenggang tak sampai sebulan, dia telah membesar bagai johan! Sib baik la muat. Kalau tak, kena buat yang lain pulak.
peace yaw!
Yang paling besar saiz 13 tahun. Baju dia tak ada lengan, sbb dia nak pakai ngan inner. Pandai plak dia cari inner yang ala-ala sama ngan riben baju tu. Suuuuuuuweeeeeetttttt! Tqvm Ummie Tie sebab percayakan saya untuk menjahit baju gegirl ni ye.. Huhuhu sangat suka bila tgk budak-budak ni pakai.. 
tema teqoiss... comel jugak warna ni kan..
 Selamat penganti baru kepada Safwan dan Isteri. Semoga kekal hingga ke syurga..
Aliya sangat berbangga dengan baju dress tu :-) Ninie pun sangat happy bila semua suka! Terus bersemangat untuk terus menjahit macam mak saya!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails