Pages

Tuesday, October 30, 2012

Ulser menyerang lagik

Mencik nye kalau ada ulser dalam mulut ni.. Start raya haji hari tu, makin menjadi-jadi ulser dalam mulut ni. Ninie ni mmg tak boleh sangat makan daging kalau baru sembelih. Panas kot. Kalau makan, ni la jadinya.. Habis pecah-pecah. Bibir pun dah macam Angelina Jolie. Tebal semacam je. Yang lagik tak best, nak makan sekse!!!!!! .. Ubat paling sesuai, Oral Aid, Bonjela kalau pakai, akan menambahkan lagik keparahan ulser.. Ni kalau nak senyum pun sekse,... bibir kering.. bila sengih banyak skit, merekah.. aduiiii perit wehhh.. .

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails