Pages

Wednesday, September 5, 2012

Koleksi Famili...

Nak citer koleksi yang ada kat rumah Ninie.. hihihi
Pertama, Ni koleksi Zex.. Games.. dia suka sangat main game.. Kalau dia ada masa mmg main game memanjang. Ada anak ni dia tetap main game, cuma dia tunggu anak-anak dia dah tido. Kalau tak, tak boleh main gamenye dia.. Zulaikha suruh bukak citer Barney.. Hehehe
Kedua, Koleksi Zex jugak.. Kereta.. Ntah apa best kereta ni pun tak tahula. Walaupun dia sayang sangat kat semua koleksi kereta dia, kalau Zulaikha mintak, dia bagi jugak main. Tapi tak boleh semua.. Huhuhu. Dapat kat Zulaikha, tak boleh dah buat pameran dalam almari, kereta dah hilang rupa..
Ke tiga, Koleksi Zulaikha. Softtoy ni mmg banyak sangat-sangat. Ada yang beli, ada yang kengkawan, sedara mara yang bagi. Time tersusun, mmg elok je.. time bersepah... boleh migrane ibu.. Itu letak tinggi tak bagi sangat dia ambik, kecuali dia mintak. hahah macam jual kat kedai plak kan..
Ke empat, Koleksi keluarga, macam farmasi je kan... Itu la bila ada anak kecik ni, mmg kena standby ubat ubatan dalam peti ais..
Ke Lima, hehehe ni la Koleksi Ninie.. Kain tak lipat dah nak masuk 3 bakul campur yang petang ni, sebakul yang kosong tu, dah berjaya Ninie gosok kemarin. Tu pun duk berperang ngan Zulaikha, orang sibuk menggosok, dia sibuk nak main hanger.. Takut je kena iron, last-last terpaksa berhenti menggosok.. tak siap jugak keje ibu.. aduilaa... tension tgk byk bakul tak kosong lagik ni.. 

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails