Pages

Thursday, August 2, 2012

Jahitan: Dust Cover PC

Comei x? Hahaha.. Dust cover ni tetiba je dtg idea nak buat. Kesian kat Zex. Dust cover lama dah koyak Yg lama tu pun kain lebih-lebih buat langsir. Tu yang dia tanya mana pergi plastik balut TV yg baru beli. Dia nak plastik tu, nak buat dust cover PC dia. 

Lepas habis jahit table runner lin, ada masa byk lg seblum masak utk sahur, Ninie teringat ada bag bantal. Bila kita beli bantal dpt bag  ni sekali. Terus Ninie g cari, ukur pada PC dia, kompem bleh buat. Sbb bag ni ada banyak. Simpan lama dah, x guna pun. Kejap je jahit sbb ukuran dust cover lama dah ada.
Ada lebih lg satu bag ni.. mmm nak buat dust cover monitor PC dia la. Zex suka sgt dpt dust cover baru! weee~

2 comments:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails