Pages

Tuesday, April 10, 2012

Nursing Pillow


Masa Zulaikha dulu Ninie x ada pun nak beli  nursing pillow ni. Guna bantal biasa je. Bila tgk org guna, mcm best je. Nursing pillow ni guna masa breastfeed. Kita letak kat pinggang, pastu baby kita letak atas bantal ni. Mmg selesa. Satu lg boleh guna utk letak baby.

Ninie beli kat Manjaku Baby Centre. RM79.90. Dulu ada niat, nak jait sendiri, tapi malas menjelma, jadi beli aje la.

Bawak balik rumah, saje nak testing letak kat pinggang. Saje letak Zulaikha, mana nak muat, perut ibu kan mcm bukit dah.. Bila tanya Zulaikha, ni bantal siapa? dia mesti jwp "adik nyeee =adik punya"..

Malam tadi dia suh ibu buat susu, pastu dia tarik nursing pillow ni, rupanya ..... ini dia...
Nampak selesa sgt dia tido.. tido sendiri je.. Mioommm pun bawak tido sekali.
Macam dah jadi bantal dia je.. :-)


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails