Pages

Thursday, March 22, 2012

Teringin

Semalam teringin nak mkan coklat, dah dapat, coklat plak x elok. Orang pergnant ni selalu teringin macam-macam. Ada lg tau Ninie teringin nak makan.. 
*gambar dari blog kakak ipar..
Red velvet ni. Ninie pernah makan sekali je, kakak ipar bagi. Pastu baru ni cousin ninie bg dlm bentuk cupcake. Tapi teringat yg kakak ipar bg tu, mmg sedap sgt... anak sedara blah suami dia buat.

Tadi dia bg tahu, sabtu ni dia bawak balik sbb nak celebrate anak dia ngan anak sedara yg cemerlang SPM. Bleh ninie tumpang sekaki :-) weeeeeeee

*gambar google
Air Nyoorrrr.. sedap ni kalau dpt air nyoor aisss.. Org ckp, kalau pregnant minum air ni, anak kulit cantik. Ye ke? Huhuhu. Ninie mmg suka air nyoooorrr!.. 



2 comments:

  1. wahhh rase nk tumpang skaki gak jer,
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. Nor: kalau dekat, akak hantar dah satu slice.. heheh

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails