Pages

Tuesday, March 13, 2012

IPad untuk Zulaikha

Kelakar bila teringat kisah Ipad ni. Ninie beli Ipad ni untuk Zulaikha. Pre-order online. Mulanya cuak jugak, dah buat bayaran seme, pastu FB kedai ni ilang, sib baik Ninie ada no.hp dia. Google no.hp dia, jumpa page baru dia. Ninie sms dia, dia ckp sorry sgt-sgt, sbb FB dia kena block. Dia buat page lain dah dlm FB. Kebetulan Ipad ni mmg dah ada pada dia, tunggu nak pos aje.

Dah dpt, kebetulan ambik zulaikha, terus balik Balok, bagi kat dia, asyik kemain dia main. Ninie pun snap gambar, hantar ke Zex. Hahahaha.. Zex ingat Ipad betul-betul.. Dia tanya, saper punya? Ninie jwp.. Zulaikha la.. Zex terus telefon Ninie, belum sempat Ninie nak sambung pembohongan, dia dah tahu tu bukan yg betul, sbb Zulaikha tengah tekan-tekan keluar lagu.. "ABC DEFG...." ala-ala lagu Barney!.. heheheh Zex terus gelak.. "tahu dah... hahaha"

Bawak balik Balok, lupa nak sorok, jumpa ngan sedaramara yg kecik-kecik ni, duk berebut-rebut nak tekan. Tahu jela budak-budak.. Zulaikha jgn harap la nak bg.. hehehhe.. Tapi dia suka tekan button lagu, bunyi frog, ngan bunyi babah je.. yg lain dia x suka.. tapi berbaloi la beli.. RM25 je. Kekdg sesuka dia je baling, pijak .. Kalau yg betul... demam ibu!

3 comments:

  1. haha..hampir tertipu...tgk ipad tu takkan baru beli dh byk shortcut kt skrin tu...hahaha...

    ReplyDelete
  2. Kak, nak beli utk anal sedara gak.. Kat mana beli? Termasuk harga pos ke?

    ReplyDelete
  3. ameer: hahah tu laa pasal kan.. tetiba je dah byk games dlm tu..

    Khairini: akak beli online. harga x masuk pos.. pos rm6-poslaju. ni link dia

    https://www.facebook.com/pages/SyaQist-Kids-Fashion/181705215204071.

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails