Pages

Tuesday, March 27, 2012

Bag baby belum ready

Semlm duk belek baju baby, dah beli semua keperluan, tapi belum ready dalam bag. Semalam dah buang tag harga kat baju. Zulaikha pun sibuk menolong. Bila tanya baju siapa.. pandai plak dia jawap "adik nyer..= adik punya"..

Dah letak dalam satu bakul baju nak basuh, tp x basuh lagik. Tetiba rasa x larat sebb muntah. Malam ni Ninie kena jugak basuh. Kena ready dah bag Ninie ngan Baby ni..

2 comments:

  1. baju baru mesti kn basuh dulu kan..rest elok2..wat pelan2..

    ReplyDelete
  2. a ah baju baru kena basuh, takut nnti bb sensetif kulit.. tula bila dah berat mcm gini, mmg x brp cergas,kena buat sikit-sikit :-)

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails