Pages

Wednesday, February 8, 2012

Majalah Positive Parenting

Majalah ni Ninie dapat masa cek pregnancy kat KSH. Naskah percuma. Isi kandungan dia mmg bagus sangat. Dia ada dalam dua bahasa. Melayu dan English dalam setiap helaian dia. Majalah ni adalah dibawah Persatuan Pediatrik Malaysia. Antara isi kandungan majalah yg ada pada Ninie ni:-
  • Perkembangan anak
    • Ingin Tahu-Penggalak Pembelajaran
    • Adakah anak anda mengalami masalah membaca?
    • Bermain untuk kanak-kanak istimewa
  • Pemakanan anak
    • Susu Ibu- Menyimpan & memberi
    • langkah kecik ke arah makan sendiri
    • Bukan semua snek tidak baik untuk kesihatan!
    • Hidangan lazat semua dalam satu!
  • Kesihatan Anak & Pediatrik
    • Bayi kuning...
    • Imunisasi- menghentikan penularan penyakit
    • bermain secara selamat & bijak
    • 'G' untuk gigitan
  • Kesejahteraan Keluarga
    • Bermesra dengan bayi
    • Sangat tidak adil
Majalah ni boleh dilanggan, setahun ada 4 isu je =RM20. Murah la kan. Nanti ninie nak langgan la. Online pun ada jugak.. Tapi suka lagik membaca kat majalah. Kalau nak tgk online g kat link ni http://www.mypositiveparenting.org/. Kat web ni pun ada borang langganan.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails