Pages

Friday, February 10, 2012

Kusyuk tgk movie Rio bird

Aktiviti setiap hari. Tgk movie kartun. Movie paling dia Ice Age 3 ngan Rio. Hari-hari pasang. sehari x tahu la brp kali. Semlm dah kul 12malam pun masih tgk movie Rio. Siap suka ketawa lg masa tgk. Macam faham je apa yg dia tgk tu. Kalau suka tu sbb kelakar sgt la. 

Dulu kan dia suka tgk cerita Upin Ipin or Boboi Boy. Tapi kejap je dia suka. Tapi bagus juga dia x minat, sbb cerita ni guna bahasa 'aku'. Macam x sesuai je kecik-kecik belajar ckp 'aku' kan. Adik ipar Ninie x nak bg tgk dah, sbb anak dia asyik ckp 'aku'. Dia ckp, baik plak tgk ultraman. X ckp aku, tapi anak dia mengganas mcm atomen.. hahaha. Budak-budak kan mmg suka meniru.
Karaktor dalam ice age3 ni dia suka Sid the sloth. Masa Sid sibuk ngan telur dinosour, mmg dia kusyuk tgk. Pastu yg lain-lain dia malas nak tgk dah.. Bila ada lagu.. dia dtg tgk semula.

Tapi movie Rio ni, boleh dikatakan dia suka 100% cerita ni dari mula sampai la habis. Jom tgk sikit trailer citer ni.
video

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails