Pages

Tuesday, February 7, 2012

Happy Birthday Apak!

*Zulaikha sibuk main HP apak, sbb nak tgk akomen=ultramen

1 Feb, birthday Zex. X tahu la nak makan kat mana. G secret recepi jela. Bleh makan kek sekali. Nini boleh buat cheese kek kegemaran Zex ni, tapi sejak pregnant ni, bab membakar ni mmg malas. Lagikpun pernah buat saiz 9" jenuh nak habiskan. Bukan sekat jiran tetangga, kengkwn semua bagi. Punyala nak habiskan.

Tapi kan.. agak kecewa g secret resepi, sbb menu semua dah banyak yg x ada. Zex suka makan Laksa Sarawak, menu ni dah x ada. Ninie suka makan nasi goreng Thai, pun dah x ada. Last-last Zex pilih chicken blackpaper. Dulu rasanya side dishes dia lain.. Ni cuma ada jagung je. Zulaikha yg duk mengabiskan jagung tu. Yang bagusnya, sepanjang makan, dia x kacau kitaorg makan, sbb asyik sgt nak abiskan jagung tu.. x cukup gigit ngan gigi... cubit sikit-sikit plak pakai jari dia.. berterabur habis... X perla kan, bayar servis caj 5%, kena la org SR ni kemas lebih sikit kan...
Ninie sampai x tahu nak pilih makanan apa.. cuba la spegeti ni. Ingatkan rasa dia sama mcm kat pizza tu, prawn olio. Tapi rasa dia amat tidak memenuhi citarasa. Tapi kena habiskan jugak, sbb lapar. Kompem lepas ni x makan dah spegeti ni.

Happy Birthday to my beloved husband. Semoga mendapat perlindungan Allah selalu & jadi suami yang soleh kepada saya ye. Apak yang soleh kepada anak-anak kita. Amin..

P/S: Ahad ni birthday anakkda Zulaikha plak...

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails