Pages

Monday, December 12, 2011

Minggu ke-20: :-)

Dah masuk minggu ke-20 Ninie pregnant. Minggu 20=5bulan. Ramai yg ckp, perut Ninie besar sgt. x gaya 5bulan, mcm 7 bulan je. Kerana ketidakpuasan dihati, Ninie g KSH jumpa doc khaled. Patutnya appointment esok. X sabar plak nak tahu jantina baby + nak tanya doc betul ke bb Ninie ni besar. hehehe

Mula-mula jumpa dah tanya kat doc. Betul ke bb saya besar? Doc khaled pun scan. "Mana ada besar,  normal  je, tgk ni minggu pun betul, minggu ke-20. awk ni rangka badan je besar. Baby normal je.. Cuba tgk tu, baby awk boy ke girl...?" Hehehe.. jelas nampak bird dia.. "baby boy.. (dalam hati berbunga2 happy....) " . Dah sepsg anak awk.. Alhamdulillah syukur sgt. Kedudukan baby semua normal. Uri pun kat atas.

Sepjg pregnnt ni rambut Ninie byk gugur, Doc ckp, itu normal. Pastu keputihan byk.. haaa yg ni normal jugak, cuma bahaya sikit. Takut kuman. Doc bg ubat. Suruh telan sekali je. Harini dpt vitamin baru plak.. IBERET Folic.. 

happynyer saya harini... terus sms zex.. :-))




No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails