Pages

Tuesday, October 18, 2011

Rezki

Sabtu baru ni PSDC buat dinner kat Zenith Hotel. Mmg best sgt. Kalau saje-saje nak g makan.. X kuasa i tau! Yerlaa mahal.. Katanya hotel 5 Star. Dapat juga la kami ni merasa makan kat hotel mahal. Uncit mesti bawak w'pun dah tahu, nak makan ngan dia mmg sekse. Mula-mula sampai je dia x tunjuk aksi. Nak minum air pakai gelas kaca. X bagi terus dia mengamuk. Boikot ibu. Terlentang atas kerusi kepala ke bawah.. Aduilaa anak sorg ni.

Sib baik juga, PSDC ada jemput badut datang. Anak-anak seme x kisah ke mak ayah bila badut tu ada. Sibuk nak belon. Ikha pun apa lg.. mesti x lepas peluang. Dapatla dia belon bedang satu. Duk pegang sampai laa tertido.. hehehe

Makanan kat situ boleh tahan la. Nak kata sedap sgt x la. Tapi dinner tu  mmg best. Jumpa famili-famili yang lain. Yang mana dah biasa, masa tu la nak sembang-sembang.
Dinner kali ni macam-macam anugerah ada. X sangka Zex pun dapat. Anugerah Khidmat Cemerlang. Mmg betul-betul rezki anak kan.. baru ni Ninie dapat. Ni Zex pulak. Cemerlang betul kitaorg ni. Hehehe.. Alhamdulillah.. Zex dpt kain tenun  ngan buku. W'pun x sehebat gomen dpt, penghargaan tu yg ptg. Tqvm PSDC.

Cabutan bertuah mmg best-best. Tapi bukan rezki dpt yg hadiah grand-grand. Hadiah paling grand Samsung Galaxy. No Zex no.4, tapi yg menang no.44. Sipi dah tu.. hahaha x per tahun depan ada lg.. Semua org dapat hadiah.. tp grand ngan x grand aje la kan.. Janji kita enjoy!!!!!.. 

2 comments:

  1. wahh mlm tu arabian style kan kak??
    bak show off gmbar sket akak gane? ekekekke

    ReplyDelete
  2. Nor: mcm mana tau ni?
    Akak x ambk sgt gambar.. sbb lupa bawk camera. HP plak nak ambk.. cahaya lampu romantik sgt. kompem x nampk.. heheh

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails