Pages

Tuesday, September 20, 2011

Minggu ke-8: Badan masih maintain

Tak sangka dah 8minggu rupanya kan. Bahasa mudah.. dah 2bulan pregnant. Minggu ni x la rasa loya sgt. Cuma cepat lapar je. Pagi-pagi mesti kena makan cepat. Kalau dh msk angin , mmg jd sekse. Tapi masa ngandung kat Zulaikha, 3bulan ke bawah mmg x ada apa lg. Start 3bulan ke atas, mmg sekse la. Alahan sepanjang hari. 

Kali ni Ninie x brp nak gemuk lg. Kalau masa Zulaikha waktu usia kandungan mcm ni, berat Ninie dah 65kg. Ninie sekrg baru 59Kg. Agaknya dulu sbb Ninie mmg dah gemuk. Perut nampak la jugak. Tapi masih mengekalkan uniform biasa g keje. Blum kena pakai uniform maternity. Buku x buat lg kat HTAA ni. Malas g buat awal-awal, nanti nurse marah kan.. Dah nak masuk 4bulan nanti baru nak g.. Anak ke-2 x per lambat sikit. Tapi ngan KSH Ninie dah start buat follow-up. Minggu depan kena jumpa doc khaled. X sabar nak tgk perkembangan Baby ni. W'pun anak ke-2, still excited mcm masa zaman Zulaikha :-))

2 comments:

  1. 4bulan baru nk bt buku kak??
    xpe ke lmbt gtu?? mmg ank ke2 xpe bt lmbat yek..

    ReplyDelete
  2. Nor: x aper.. anak ke-2 mmg diaorg suh dtg lambat sikit.. konon mcm dh biasalaa hal2 pregnant ni..

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails