Pages

Wednesday, June 1, 2011

Jahitan: Wristlet untuk kak yati

Opismate Ninie dah naik pangkat ke JPN Kuantan. Sadis sungguh. Opis ni dah la sikit aje orgnya. pompuan 3org aje. Dah  tinggal 2org aje pompuan ni. Semlm ingat nak g beli hadiah utk dia. Tapi x tahu nak beli apa, sbb opis ni dah hadiahkah dia, kain sepasang + tudung. Opismate lain plak hadiah kan brooch.. semua org dah ada hadiah nak bg.. Ninie.. masih x tahu nak bg apa. Tak nak la bg sama kan.. Last-last terfikir nak jahit la (musim menjahit masih ada.. heheh) Rasa lebih sentimental value, sbb buat sendiri kan.. So, Ninie buat wristlet utk dia. Boleh dia letak wallet  ngan HP dalam tuh. Semlm plak Zulaikha tido lambat. Asyik main aje. Terpaksa Ninie gelapkan seluruh rumah, sbb nak bg dia tido.. Heheh.. kul 1 Ninie bgn semula, siapkan wristlet ni.
Dalam bag ni ada poket.. muat utk letak HP or kad..
 Buat sekali bekas HP, sbb dia pernah suruh ninie buat, tapi Ninie lupa.. ukuran, ambik saiz HP zex, kebetulan sama..
Rupa belah dalam.. 
Alhamdulillah kul 3pagi siap semua, ngantuk amat, Zulaikha plak asyik jaga, sbb batuk. Bila siap, lega, terus sambung tido, pagi esoknya baru kemas tempat menjahit.. x sabar nak bg (mmmm macam laa org tu suka sgt.. perasan sokmo ninie ni..)

2 comments:

  1. akak,nk wristlet jugak...

    buat kan la utk ain...senang nk bawak kehulu kehilir wristlet nih x payah bawah h.bag beso gedebak...hehhehe

    ReplyDelete
  2. ain: insyaAllah.. kalau ada masa terluang.. akak buat!

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails