Pages

Tuesday, May 3, 2011

Hasil seni masa MC

Hari Jumaat lepas, Ninie dpt MC, sbb suara dah rock kapak. Kebetulan doc sini dtg pejabat Ninie, dia tgk ninie x bleh b'ckp sgt. Suara dah rock. So dia  bg MC. Duk rumah berehat.Tapi, kalau dah jadi ibu, x ada masanya berehat, bila MC kita sure x hantar anak ke taska. x sihat pun, jaga anak jugak kan.. itula pengorbanan ibu.... Teringat kat mak Ninie tetiba. Penatnya dia layan kami kan.. (tetiba je shahdu!..)  tapi betul la kan, kwn ninie ckp, kalau anak sakit, isteri jugak cuti, kalau suami sakit pun isteri kena cuti.. tapi kalau isteri sakit.. mmg x bercuti kan.. jaga anak sekali. X aperlaa.. dpt pahala.. :-)

Masa Zulaikha tido, Ninie x leh nak join tido, sbb x biasa tido siang. Apa lg, terus mengadap mesin jahit.. dan hasilnya... tara!!!!!
Bag ni. org panggil wristlet ek?? Ninie letak handphone ngan wallet kecik dlm tuh.. Kain lebih² buat baju zulaikha. heheh.. Ninie tiru tutorial kat web Ayumills. Yg dia buat lg la lawo. sbb kain dia lawo. Ninie ni main bantai aje. Tapi menjadi. Suka la. Anak sedara Zex siap suh buat utk dia. Dia nak bekas pencil ngan bekas letak syiling. Kalau rajin, makteh buat yer.. heheh Lepas tu kan.. Ninie makin rajin.. pasalnya Kain Felt yg ninie beli online dah dpt.. dan hasilnya... Taraa!!!
Bekas letak handphone. Gara² bekas handphone Ninie dah lunyai kena baling ngan zulaikha. Comot skit jahit dia.. tapi ada dah yg minat.. hahaha biasalaa.. anak² sedara seme minat kalau color² pink ni kan.. satu lagik.. keychain. Ninie nak bg kat opismate Ninie. Dia dah tamat perkidmatan, pasal dah dpt keje tetap. Kat sini dia, sambilan aje. Ni ninie siapkan masa tgh mlm.. masa tu baru dpt Kit permulaan jahit kain felt. Ninie x sabo nak buat.. dah malam kul1pg Ninie menjahit lagik.. tu yg somottttt skit...
Tulisan tu sengek skit. Pasal kecik sgt .. Ninie bab lukis ni mmg fail.. so, ninie buat je ikut sedap tgn.. heheh.. x aper.. practise make perfect!

4 comments:

  1. wah, tak acilah dah sempat buat macam-macam ni. Yati jugak tak sempat nak cuba lagi.

    ReplyDelete
  2. yatie: kalau nak buat.. mmg kena buat aje.. bila tunggu masa free.. mmg x adanye.. heheh

    ReplyDelete
  3. akak pndai nya buat...buat untuk ain skali...sume ain nak...bole??hahahha..(gurau jerk)

    ReplyDelete
  4. ain: boleh aje. kalau akak rajin.. hehehe

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails