Pages

Thursday, April 28, 2011

Sekse Bila Batuk + Selsema

Dah dua harini Ninie batuk + Selsema. Mayb musim.. maybe jangkit ngan anakda Zulaikha. Tapi dia dah baik.. Ibu pulak dapat penyakit dia. Bila batuk ni.. mmg sekse. Leh terkucil.. Tambah plak selsema.. penuh je rasa hidung ni. Kena nafas ikut mulut laa.. 

Tekak dah rasa sakit gila.. Suara dah hampir² hilang.. Kompen dah serak.. kalah Ela.. Tapi.. masih malas utk berjumpa doc w'pun kerja di hospital. Hehehe. 

Ambik ubat aje ngan farmasi. Sekrg ni rasa sakit satu badan.. kan best kalau dpt berehat² di rumah.. mmmm ada gak tanya.. naper Ninie x ambik je cuti, duk umah... mmm x ada maknanya.. lagi x leh rehat.. Kalau Ninie x keje, kompem Zulaikha x g taska. Mcm mana nak berehat, duk berperang aje ngan dia. Kalau x layan dia, kesian.. sayang anak tuh... Tapi lagi sayang... x nak dia berjangkit. Better dia jauh skit dari ibu yg sakit ni. Semlm pun, nak cium2 dia.. pk byk kali. Sakit pulak anakda aku ni.. 

Akhirnya, buat keputusan pergi ajelaa kerja. Kalau teruk nanti, g kecemasan, ambik ubat.. tdo.. Heheheeh.. Nak tido lg best.. g tido kat wad.. leh claim insuran, sejak dah menjadi agent insuran Prudential BSN Takaful ni.. --->>Tetiba da iklan bermakna di situ.. :-P

3 comments:

  1. ain pon dh berjangkit batuk ngan akak nih...hehehhe...punya la jauh jangkitan dia dtg kan...:p

    ReplyDelete
  2. ain: dasat betul sakit akak ni kan.. sampai harini blum baik.. duk baik tisu kulur kilir.. sampai ain pun dapat.. mmg hebat laa.. hahaha semoga cepat sembuh!

    ReplyDelete
  3. itu lah...penangan sakit kak dpt kat ain...hahhaha

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails