Pages

Friday, April 22, 2011

Saya suka kasut nih!

Bila dah besar skit, anak kita mmg suka memunggah kan... Zulaikha ni tempat feberet dia, bilik simpan barang² yang Ninie jual online. Paling suka.. punggah kotak kasut. Ntah mcm mana, dia dapat jugak bukak kotak kasut adidas ni.. Dia beria sarungkan kat kaki dia.. kelakar tgk gelagat dia. Mmm maknanya dia faham, kasut .. kena pakai kat kaki.. w'pun kasut tu besar sgt ngan dia. Mau x nyer saiz budak 3T. Last² Ninie sarung je ke kaki dia. Kemain lagik happy.. ke sana ke mari pakai kasut dalam rumah.. 
Sampai x nak tanggal kasut w'pun nak minum susu. Hahaha.. sambil baring.. kat kaki masih ada kasut. Akhirnya kasut ni, Ninie ambik, bg kat cousin dia Hannan. Kebetulan mmg saiz Hannan, Ninie dah promise ngan adik Ninie nak bg Hannan kasut baru. Elok sgt laa tu. Pandai Zulaikha pilih kan.. Suka sgt hannan.. sbb dapat kasut baru.. Terus pakai masa bagi tu. Nak sepak bola katanya .. hahaha. 

3 comments:

  1. hehehe..mcam2 zulaikha eh...kalau tgk gelagat ank2 geram n suka pon ader...hehehe.

    pndai zulaikha pilih kasut eh...hehhehe

    ReplyDelete
  2. ikha, kasut tu lg besar dr awak, hahaha
    suke kasut sport yer, hehe

    ReplyDelete
  3. Ain: itula.. tu yg kekdg geram sbb dia suka punggah.. tp kelakar tgk kesungguhan dia memunggah & minat sgt ngan kasut tuh.. Pandai pilih warna terang² kan..

    Nor: Agaknya ibu asyik ajar pakai kasut sport.. dia pun pilih kasut sport..

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails