Pages

Friday, April 8, 2011

dpt voucer KFC

Sib baik cuti.. heheh.. Tetiba dgr org hon depan umah.. Rasa pelik juga, saper la nak dtg tengah hari kat umah ninie ni.. Rupanya.. postman. G ambik surat ngan dia, sbb pos berdaftar. mmm dah agak dah.. x sangka plak sampai guna pos berdaftar. Ni ninie redeem voucer. Ninie kan suka jawap soalselidik. Exceli dah lama dah ninie msk servey ni. Cuma kekdg malas.. hahaa sejak dua menjak ni rajin dah semula.

Baru ni je ninie cek dh brp byk point.. ada 1000 dah.. So redeem la. Ada voucer KFC ngan Mcd.. voucer lain ninie x ingat apa.. Ok gakkan.. bukan susah pun nak jwp.. jwp online. Klik aje la. kalau nak redeem, point kena 500=rm10, rm5 pun ada.. x ingat brp point..

Kalau saper nak join, g kat website ni .. http://www.mysurvey.com.my/. x pun tinggal email.. nanti ninie invited. Bleh ninie dapat 15 point sbb ajak kengkwn join.. hehehe. Masuk.. jgn x masuk.. x rugi apa2.. soalan dia senang2 je seme... Jom le..


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails