Pages

Monday, April 25, 2011

Berjaya menjahit!

Ninie kebetulan jahit lg kaki seluar Ikha.. Sbb labuh sgt.. Terus tgk dlm kotak tempat simpan kain² untuk menjahit.... mmm byknyer kain cottan yg x berjahit.. apa lagik.. sepantas kilat.. jahit baju yg dah potong ni.. lama dah potongnyer.. zaman raya tahun lepas.. heheh.. Siap je jahit, terus sarung kat badan ikha.. 

Hahahah mmg kelakar.. sbb dia uncit!!!! kat bahagian perut nampak cam pregnant. Pasal kedut byk sgt .. Mmmm nampak gayanya ibu kena make over balik baju  ni.. Kalau rajin..................................... tunggu........
close-up baju.. ni kain lebih.. dia ada dah satu dress dari kain yg sama.. cuma baju ni seksi.. ikat kat leher! tu yg pakai 2 lapis.. heheh ni sesi testing sahaja.. tp ibu kena make over jugak..

6 comments:

  1. pandainyee..ni yg syok ade ade pempuan,
    ske je jait gaun2, skirt bagai, hehehe

    ReplyDelete
  2. nor: itulaa dia.. kalau anak pompuan.. mcm2 idea ada nak buat baju kan.. kalau boy.. mcm2 idea nak membli .. heheh

    ReplyDelete
  3. pndai nya ibu ikha nih....bila nk jahit baju dania plak nih???hehhehe

    raya thn nih ibu ikha buat baju dania eh...;p

    ReplyDelete
  4. nice dress....pandai ninie jahit.saya nie nama jer ank tukang jahit tp menjahit zerroooo.....hehehehe..nak buat cam ner minat x der.

    ReplyDelete
  5. ain: nak jait baju dania??? bju anak sendiri pun makan tahun nak siap.. ntah tahun bila baru siap baju dania.. hahaha

    ReplyDelete
  6. MummyEcha: itulaa kalau minat menjadi je kan.. tulaa minat masing²..

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails