Pages

Friday, March 18, 2011

Nasi Kukus lagi..

Tengah hari semlm ikut opismate g sentoria harta sign perjanjian beli rumah.. sentoria opis dia area shahputra, indera mahkota. Kebetulan g mmg time lunch hour dan kebetulan jugak, kerani tu keluar, so g makan nasi kukus dulu la kat blakang sentoria ni. Nasi Kukus Restoran Juna. Mmg feberet la. Lagik feberet, bila opismate belanja.. Rezki.. alhamdulillah.. heheh. Sembang ngan tokey kedai.. dia ckp, cawangan baru dah bukak, kat area jln sg. lembing. Foodcourt baru.. naper apa ntah nama food court baru tu.. xingat.. Bukak dari kul 3pm sampai malam.. wah wah wah.. memlm bleh laa g mkn. Ninie paling suka nasi kukus kat sini sbb ayam dia besar.. + sedap sgt.. mkn sampai abis gigit seme tulang ayam. Kuah gulai dia pun sodap..

Kedai ni kalau dtg .. kul12 tengah hari tu.. mmg beratur panjang sampai ke jln. Kebetulan ninie nak mkn kat sini, penuh manusia.. duk usha kot ada yg dah siap mkn.. jenuh berdiri.. sib baik laa ternampak ex-opismate SUK Pahang makan berdua je ngan member dia. Terus buat baik.. hahah.. x le.. mmg ninie baik ape ngan dia.. So mintak kebenaran utk kongsi meja.. dia kata boleh aje.. (saper tau dlm ati di.. lantak le.) hahaha.. Last² sembang.. kemain rancak lagik kami semeja.. yg ptg.. Ninie dpt makan! 

4 comments:

  1. oowhh kene terjah ni..
    foodcourt baru tepi jln nk msuk ke taman bdr tu kan???

    ReplyDelete
  2. nor: dia ckp.. jln nak g sg lembing tu.. ada food court baru bukak.. Nama dia foof court Maza. Tanya opismate tadi.. lepas trafik light simpang empat.. menghala ke sg lembing.. 100m jumpa dah foodcourt tuh

    ReplyDelete
  3. org blaja suka la akak...ain klu akak blanja pon ain palinggggggggggggg suka...senyum smpai telinga...:p

    ReplyDelete
  4. ain: a ah betul sgt tuh.. mau gemuk dlm sebulan aje.. heheh

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails