Pages

Sunday, March 27, 2011

Menang Contest !

*bergambar dengan Miki, yg incharge bhgn hadiah
Khamis baru ni, balik keje tgk ada surat. Terus bukak.. Dia tulis.. Congratulation You win .. "Holiday rewards contents".. bla bla bla.. mula² ingatkan mcm yg sokmo org kena tipu tu. G opis dia collect hadiah pastu kena bayar pulak kan.. Pastu baca lagik... baru teringat yg Ninie pernah masuk contest ni tahun lepas.. Dlam bulan Nov 2010. Beli barangan Kimberly Clark, mcm Huggies, Kotex, Scoot , Poise.. Kebetulan masa tu Ninie beli kat Tunas Manja, Kuantan. Beli Huggies. Dapat borang,jwp soalan,  & pos. Nak pos satu hal.. byk kali Zex lupa nak pos.. Selalu la Ninie marah dia.. Mmmm x sesia Zex kena marah ngan Ninie sbb lambat pos.. Heheh rupanya, rezki Zulaikha.

Kebetulan hari Jumaat, Ninie & Zex mmg ambik cuti. Sbb nak bawak Zulaikha jalan². Terus kitaorg decide g KL ambik hadiah tu.
Sebelum jumpa Miki, ambik gambar dulu depan counter Kimberly-Clark ni.. Alamak.. Zulaikha ni. nampak perut unnnnciiiiit!!!.. huhuhu
Ini la dia hadiah Zulaikha dapat.. Tempat ke-4. Dalam surat tu dia cuma tulis.. hadiah ke-4, 1 x Digital Camera (worth RM1,500). Tu yg x tahu rupa camera mcm mana.. rupanya Canon Ixus 300 HS, memory card Toshiba 4GB, original canon camera case.
Hadiah pertama x yah ckp la.. lagik grand.. percutian berharga RM16,000 hengget.. termasuk RM4,000 hengget wang tunai utk soppin.. Dah dapat nombor 4 pun kira dah bertuah sgt kan.. Seingat Ninie la, x pernah la Ninie dapat hadiah cabutan bertuah ke apa.. Sejak dapat Zulaikha ni.. makin melimpah² rezki.. Anak amanah Allah, setiap anak, dah rezki Allah bg utk dia kan.. Ni la rezki anak.. Mmg bersyukur sgt..

X sabar zulaikha nak bukak hadiah dia dapat.. Lepas ni ikha.. kita masuk lagik segala contest yg ada kat pasaraya tu yer.. Mana tahu ada lagik rezki kita kan..

*Miki siap buat pesanan penaja.. Sekrg ni ada contest lagik.. Masuklaa.. mana tahu saya call lagik.. Dapat kereta pulak.. hehehe.. mmg harus masuk! mana tau rezki lagik kan..

4 comments:

  1. congrate ninie...jelesnyer tgk...bila ler nak dpt hadiah cam gitu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. bestnya kak...nk beli mahai gak tuh...huhuhu..pakai la olympus nih smpai rosak baru dpt beli lain....huhuhuhu

    ikha nnti amik pic aunty eh...:)

    ReplyDelete
  3. MummyEcha: Rezki anak.. nanti tryla, mana tahu giliran awk pulak kan.. hehe
    ain: huhu.. akak pun x sangka la dpt tu. mmg kebetulan camera lama pun dah problem skit gambar dia.. mmg rezki laa tuh..

    aunty dtg kuantan.. kita ambik gambar yer..

    ReplyDelete
  4. tahniah...xkisah la no brape pon kan..jnji ader jugak hadiah..skunk ni pon org bergiat gak nak masuk contest 2 ni ...hehehe

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails