Pages

Wednesday, March 23, 2011

Diari & Reedem

Pernah dengar Baby Panel? Ninie pun x penah. Tp mcm mana ninie bleh terlibat.. ? Ni seme kawan ninie la. Dia wakil baby panel kat Kuantan. Kebetulan dia cari sesiapa yg ada anak berumur.. 0-12M. Zulaikha masa tu 11bulan.. Boleh laa join. X susah sgt pun. Cuma kena isi diari yg dia bg.. Pastu pos. Setiap kali pos.. dpt 100point. Point tu boleh reedem mcm² barang. Okla tu kan.. keje senang..
Ni contoh dairi yg kena isi. Soalan dia sama je tiap2 minggu kena isi. Dia nak tahu rutin belian kita. Contoh.. Pampers, jenis apa pakai.. saiz brp.. harga & pasaraya mana yg kita beli. Lebih kurang 5 kategori belian dia suh isi. Pampers, makanan bayi, susu, losyen, mandian & satu lagik.. minggu pertama, kena isikan brp  byk kita sediakan susu utk baby.. x kirala BF ke susu formula.
Ni buku rewards dia. Dalam ni mcm² pilihan ada. So bleh la Ninie target nak brg apa kan.. Hehehe best jugak.. Bukan susah pun isi diari ni. Pastu pos aje. Sampul surat pun dia dah bg siap², ngan alamat & stem. So senang la nak pos. Yg bagusnya.. Ninie baru laa tau rutin belian Ninie. Brp lama baru Ninie beli semula brg yg sama. Mcm susu ngan pampers tuh.. Kalau minggu tu x ada belian.. just tanda, & tulis.. ada stok lagik.. 

Kawan Ninie ckp, dia buat part time je, bukan ini aje.. ada byk jenis lagik. Contoh makanan bijiran la. So keje dia.. bila ada Questionnairre, dia kena cari tukang jawap ni. Hehehe mcm Ninie la. Ikut ketegori. Tapi rasa ok laa.. sbb jwp.. dpt rewards.. (duk memikir.. yg mana dulu nak redeem ni)..hehehe

4 comments:

  1. wahhh senang nya...tulis diari pas2 pos n boleh redeem...klu cm2 ain pon nak...hehehehe...:p

    ReplyDelete
  2. itulaa ain.. kawan akak ni yg bg.. seronok jugak.. x sabar nak redeem.. heheh blah jerantut x tau la ada ke x...

    ReplyDelete
  3. x pernah dgr plak pasal baby panel nie..utk umur 0-12 bln jer ke..ank saya dah 3 tahun huhuhuhu...best gak kalu bleh redeem2 nie.

    ReplyDelete
  4. mummyEcha: a ah dia nak yg 0-12M. yg tgh pregnant pun boleh.. Dia bg kita buat ni sampai anak kita 3Thn.. dia nak tahu kita beli apa.. dari baby dlm perut sampailaa umur 3T

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails