Pages

Thursday, February 10, 2011

Menghampiri satu..

*gambar masa umur 2hari
Pejam celik pejam celik.. Dah hampir setahun umur Zulaikha.. Ninie lahirkan Zulaikha pada 12.02.2010. Hari Jumaat jam 9.45mlm. Sabtu ni genapla usia dia setahun. Alhamdulillah Ninie rasa bersyukur atas kurniaan Allah yg x ternilai  ni. Ninie bersyukur juga sbb telah terpilih untuk merasai nikmat dikurniakan anak.. Bersyukur sangat. Ninie mmg rasa bahagia dari detik cuba untuk memiliki cahaya mata hingga la dikurniakan cahaya mata. Bila org mcm Ninie ni, susah nak dapat anak, bila Allah bg nikmat ni, x terucap dengan perkataan betapa Ninie dapat merasai nikmat tu. Semoga rezki Ninie ada lagik tahun ni.. hehehehehe

Ninie juga bersyukur sbb dari awal lagik, Ninie dah dapat pendedahan pasal breastfeeding. Bersyukur sbb dapat susu kan Zulaikha (.........w'pun x sampai target....). Sampai sekrg, Ninie masih BF Zulaikha, w'pun sebelah malam aje. Ninie rasa bersalah jugak dengan Zulaikha ni, sbb salah Ninie la susu makin kurang. Ninie x dpt mengatasi penyakit 'M'. Bab minum air byk.. mmg fail.. Tapi Ninie hari² berdoa, semoga Allah terus kurniakan rezki untuk Zulaikha.. w'pun malam aje.. :-)) 
Dah besar anak ibu kan.. Zulaikha dah pandai jalan.. dia rajin berusaha.. w'pun selalu dpt kesakitan.. hahaha jatuh aje.. tapi dia x menyerah.. akhirnya dia pandai berjalan.. w'pun belum setahun. For my Beautiful Zulaikha... ibu x mintak banyak... Jadi anak yg solehah pun dah cukup.. ibu bahagia.. 

*Ninie ni sebenarnya poning! apa nak prepare for birthday Zulaikha.. hahahaha sbb tu  mengarut sgt penceritaan di kala ini..... ~weeeeee

2 comments:

  1. macam x caya jer zulaikha dh nk msk setahun kan....pejam celik pejam celik,dh beso ank2 kita kan....dania lg 2 bln umo 1thn....

    muahhhh utk ikha dr aunty kat cni...:)

    ReplyDelete
  2. ain: itula.. x rasa pun penat jaga dia.. hari2 rindu kat zulaikha.. ni baru pas g jenguk dia kat taska..

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails