Pages

Tuesday, December 28, 2010

Keranamu Izayu..

lama dah x update kan.. Lama ek?? heheh agaknye laa kan.. Next year 2011 cousin ninie yg duk Jerman nak kawen dah.. Badan kecik je.. kalau org tgk dia.. mesti ingat budak sekolah.. bagus ek org kecik.. muda sokmo!.. Kenduri kendara jangkanya Feb 2011 ni. Ninie dah ambik tugasan.. kena siapkan door gift. Masa tu Zulaikha mesti dah boleh berjalan kan.. Dia dah besar skit.. x ada la berkepit ngan ibu kan.. 

Semata-mata keranamu Izayu yg cun melecun.. K.nini g kelas coklat ni.. Hehehe Saje je.. Tiada paksaan.. Nak cari ilmu pun sama.. Ninie mmg peminat coklat tegar.. so mmg sesuai sgtla g kelas ni. Dalam banyak² kelas.. Kelas ni laa paling best.. Rasa mcm duk kat kelas tadika.. heheh sbb ada sesi painting.. melukis² sakan la.. Hasil coklat ninie buat.. mmg cun laa.. hahaha naik lif angkat sendiri.. heheh.. 
Tekun betul siapkan coklat ni.. Ninie mmg suka buat benda² gini.. Sbb hasil dia sgt cantik!.. kelas yg paling berbaloi² g .. Ilmu dapat.. coklat pun dapat.. mmmm ntah² nanti.. income pun dapat.. Amin.. hehehe. Tapi keranamu Izayu.. Free of Charge yer.. Cuma Ummi kena bg Ninie pitis utk beli bahan² jer.. Nanti ada geng nak join venture tolong buat.. Byk tu... Seribu lebih kot.. Dekna.. Jgn lupa.. cari kotak yg cun melecun yer..

Ni la hasil yg ninie dah buat.. comel kan.. sampai sayang nak makan.. hehehe

2 comments:

  1. amboiiii.. dah start pi blajaq masak2 ni, dah lama x update blog ye..? he..he.. baguih la tu, pi blajaq coklat, lepas tu, tlg buat door gift org kawin.. seronokk...

    kalau order, x tau le byk mana kan? hari tu pi kenduri mmbr, dpt doorgift coklat yg 9 bijik sekotak.. addusss byk giler duit dia.... sumer org dpt tu...

    ReplyDelete
  2. Kak firah: ini ikut jejak kan firah laa ni. Seronok jugak g kelas rupanya.. tp coklat ni mmg best.. suka betul..

    a ah kan.. byk betul duit org bleh buat door gift sampai 9bijik coklat.. coklat apa dia pakai??? haahaha

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails