Pages

Tuesday, December 14, 2010

Kelas Cheese Cake pulak..

Lepas g kelas donut, rasa seronok pulak, terus continue kelas Cheese Kek. Seronok la belajar. Bila nak buat sendiri ntah le.. heheh janji dah tahu mcm mana nak buat..
heheh.. kemain lagik menayang hasil.. padahal hasil air tgn 4org. Dalam gambar nampak cantik je kek.. pada sengek bengek deco² kek tuh..
Ni nama dia kek cheese oreo. Paling ninie suka rasa kek ni. Punya laa x tau kan.. Rupanya kek jenis ni x yah bakar pun.. bancuh².. Letak dalam bekas.. pastu masuk peti ais je.. Esok bleh makan dah.. Tu laa x ada ilmu psl bab² ni kan..
ni pulak cheese kek tiramisu. sama jugak.. kek ni x yah bakar.. sedap.. tp sedap lg kek oreo tu..
Bila pulak laa nak buat kan. masa kat kelas jadi la pasal buat reramai.. balik umah buat sendiri x tahu la jadi ke x ni.. InsyaAllah akan dicuba... Ninie boleh!

4 comments:

  1. kak,
    share la resepi kek oreo tuu
    hehe

    ReplyDelete
  2. nor,
    boleh aje. cuma malas nak menaip balik.. heheh.. kena scan email jelaa kat nor ..

    ReplyDelete
  3. salam,
    akak kelas ni bukan kat kl eh..payahnye nak cr kelas cheese kek kat kl..sume jauh2 huhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. Salam,
    bukan kat KL kat kuantan.. akak duk kuantan :-))

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails