Pages

Monday, December 6, 2010

Cik TaK


Cik Tak@ Botak.. Bukan setakat Booolat.. Tetapi BoooTAk.. Heheh Zulaikha mmg sejak lahir, rambut dia skit. Rambut dia cuma tumbuh lebat kat blah belakang je. Kat depan.. mmg halus jer tumbuh. Masa aqiqah, cousin ninie dah botakkan kepala dia.. mmg licin. Ingatkan tumbuh lebat, tapi sama je lagik mcm tu. Ada org suruh ninie cukur sekali lagik rambut dia.. Tapi ninie x nak, nanti x comei laa.. hehehe... Kepala dia mmg selalu berpeluh w'pun duduk dalam ekon. Panas sgt kot kepala, tu rambut x mau tumbuh..

Agaknya ketara sgt ikha ni Cik Tak yer Kak Lin.. Tetiba dapat PM dari Kaklin .. Heheh. 
"nini sihat..akak ok jer..semua ok...dah besar dah ika..comey jer...tapi rambut tak banyak lagi eh...apa kata akak suggest kan nini beli bby oil yg botol warna purple tu..pastu bubuh kat kepala dia..pas mandi...jangan dok sapu gitu jer...urut..urut kat kulit kepala dia..nie pon cousin akak yg ajar..akak try buat kat amina...ok la drp aisyah dulu macam ika gak..payah nak ada rambut..jus try jer"
Semlm dapat PM dari Kak Lin, roomate masa kat U dulu².. Tqs kak lin atas nasihat tu. Ninie kena cuba ni. Ninie mmg guna setiap hari minyak kat kepala Zulaikha, tapi yg jenis biasa, warna putih tu je. Ini harus dicuba.. kita tunggu dan lihat, apa akan jadi kepada Cik TaK ni yer.. Adakah akan mengalami perubahan??? tunggu................

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails