Pages

Thursday, November 25, 2010

Mandi-manda kat Sempurna Resort

Masa cuti raya.. aktiviti tambahan.. Mandi kat sempurna resort.. Sempurna resort ni dekat je ngan umah Ninie.. satu kawasan je.. Naik keter 5minit x sampai.. Anak² sedara mmg suka mandi kat sini.. Sbb murah.. utk budak² mmg sesuai.. x yah la nak g kat Gambang waterpark .. situ sesuai utk dewasa.. 

Sempurna Resort ni utk budak RM5sorg... Dewasa (pool dia 6kaki dalam).. above 12tahun RM8 , x silap.. Ada pool utk dewasa ngan pool kecik utk budak².. yg budak², air paras betis org dewasa je.. mmg selamat laa nak mandi.. Ada laa skit² air pancut ngan gelongsor.. mmg suka sgt dah kalau bawak dtg sini.. 

Zulaikha x lepas peluang.. Ninie x penah lg bg dia mandi pool.. ni first time.. Sbb kecik sgt lagik.. Nanti dah suka.. teruklaa nak ajak g aje nanti.. hehehe dah laa dekat ngan umah.. 
Mula².. dtg tgk sepupu² dia mandi je.. Ninie bg dia main air kat kaki jer..
wah dah seronok tgk kak qilah main air yer
muka suka sgt dah.. sbb dapat tepuk² air tuh..
dah basah.. ibu tanggal laa baju dia.. main kejap je.. x leh lelama.. sejuk.. dah ptg.. resort pun nak ttp dah..
Amie Iman tu.. dengki ngan zulaikha sbb ambik pelampung dia.. padahal tadi x nak main pun.. nampak je ikha main terus dtg.. dtg je terus tgk ikha sambil ambik pelampung dia balik.. "MINE!!!!!"ngan muka garang sekali.. hahaha.. terpinga² ikha bila dia ambik balik pelampung tuh.. huhuhu budak² mmg kelako..
ni budak yg paling lama mandi.. amie iman.. sampai dah sejuk.. ketor².. x nak naik lagik.. Puas pujuk suh balik.. Ish ish ish.. anak saper laa ni.. hahahahah

6 comments:

  1. oowhh mcm bes je..
    slalu bile lalu depan sempurna resort ni mlm2,
    mesti tanye abg, apsal la suram je resort ni,
    gelap je cm xde org lsg??
    abg ckp..bukan ade ape pun..
    kolam renang ade la..
    kalau ade org g pun sbb nk main air siang hr..
    mlm xdenye..
    sbb btl2 dlm utan..hehe

    tgk gmbar zulaikha mcm bes je..
    nk bwk gak ar mikha sok, tggu dia bley jln dlu bru bes :p

    ReplyDelete
  2. nor: ok jugak resort tu.. x laa dlm utan.. dlm semak aje.. heheh.. siang dia bukak dlm kul10pg sampai kul7mlm..

    malam ada jugak org stay.. sbb situ ramai org stay utk kursus.. ada ballroom kecik .. pastu kursus IT pun ada situ.. ada satu company IT kat situ.. Akk penah attend kursus Photoshop kat situ.. lupa dah no company tu..

    Pastu ada kolej utk budak² ambik catering hotel.. kecik aje laa..

    kolam tu ok sgt utk budak².. Ibubapa pun bleh join mandi sekali.. ada air pancut seme.. air tu akan stop kul7mlm.. automatic.. try laa g jenjln dulu.. cewahh mcm promote plak..

    ReplyDelete
  3. k.mila: bab main air mmg best kan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..amie ngn ikha mmg dgki..brg dia, of cos la dia punye, brg ikha pun dia punye..cmne tuh??hahahaha..sj je nk dgki ngn ikha..tp, suke sgt kat ikha..sumer bb pgil ikha..hahahaha

    oh!anak siapakah yg dlm last pic tu??huhu..sgt sonot la g situ bru2 ni..nnti nak dtg lg..ikha pun, leh la pkai swimming suit next time..mesti comey in pink bb swimming suit..hehe..join mndi skali..pastu pekena mihun goreng kat umah IS tu..perghh!mmg sedap!ahaks!
    shila

    ReplyDelete
  5. shila: hahaha.. rasanya semua budak² jenis mcm tu kot.. tunggu laa nanti ikha pun jd pendengki mcm tu jugak.. hahaha..

    hahaha.. ikha dah makin bulat semula.. kalau x pakai swimming suit.. seksi laa.. nanti dah pandai mcm amie.. mesti jd cam amie.. x nak naik².. nak mandi lama²..

    Mihun tu limited edition.. second edition.. rasa x tahu mcm mana.. heheheh

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails