Pages

Tuesday, November 2, 2010

Birtday Boy Birthday Girl

Bulan Oktober birthday dua org budak comel.. Syahmi iman (blah Zex) .. Marissa Ariana (blah Ninie). Amie 2tahun, Cha setahun. Birtday amie Ninie x dpt nak join, sbb zex x ada kat umah.. Outstation KL. Kebetulan masa dia buat tu, birthday Cha, sepupu ninie tido kat umah.. mujur laa.. ada peneman.. Dia nak belanja makan sempenan birtday Cha kat Tg. Lumpur. Syiok laa makan free............ hehehe

Amie makteh bg Baju.. selepas pk punya pk.. Amie suka horse.. baju tu ada horse..  comei amie pakai.. bleh jadi model blogshop makteh.. heheh
Cha plak.. Makngah x tahu lagik nak bg apa.. masa birthday sempat beli kek birthday aje.. Kesian Cha.. tok seme g haji.. X dapat laa nak buat majlis kat umah Balok.. Kalau x.. mesti ada birthday party gempak punya...!!! cucu sulung mak jang laa kata kan... Nanti makngah jahit baju sama color ngan ikha.. Kain Tok dah bg suh makngah jahit... tp makngah x jait² lagik... bz.. (alasan sokmo... ) huhuhu.. tunggu kemunculan baju tu yer.. 
papa ke Cha yg punya birthday ni...??
mmm.. ikha blum jadi birthday girl yer.. jgn nak nyibuk.. heheheh.. suka sgt membulatkan mata.. sib baik Cha x jeles ikha duk atas riba mama dia.. 

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails