Pages

Sunday, August 1, 2010

Syok dpt makan

Ninie ngan Zex kegemaran x sama. Zex suka sgt KFC, nasi impit.. kuah kacang.. Ninie plak suka sgt Sup, Pizza.. ngan MCd... Tapi ada satu yg kitaorg mmg paling suka g.. w'pun pilihan makanan x sama.. tp bila g sini, zex ada menu pilihan dia.. Ninie pun ada menu pilihan.. Secret Receipe.. Selalunya kalau dtg sini, air mmg order jenis yg sama.. ice choclate with wipep cream.. Ninie suka makan thai fried rice. Zex plak suka nasi blackpaper chicken.

Tapi malam ni kitaorg pilih makanan lain.. Ninie sebenarnya dah mkn seblum g secret ni.. x mampu nak mkn nasi.. so pilih lagsane. Sedap....

Anak ibu nak ke? x leh lg mkn.. tgk je dulu yer.. masa ngandung Zulaikha.. Ninie mmg suka western food. Makanan asasi masa tu.. seme berasas kan tepung.. nasi mmg muntah kalau makan.. Paling suka.. Pizza! Berlagak betul org kampung ni kan.. hahahah..

Ni makanan zex.. Laksa sarawak.. Ninie x gemor..



tu dia.. bab makan.. no.1.. paling suka.. air coklat tuh.. kat umah buat jugak kekdg.. tapi pakai ice buat sendiri, blend. Keras sgt air batu, blender pun nak hangit duk blend ais keras.. huhuhu

 Ibu nak makan.. bapak dah siap makan.. pegang ikha yer..

Ikha sibuk duk tgk org kat blakang tu sembang...

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails