Pages

Tuesday, August 3, 2010

Selamat Hari Lahir & Menyambut Ramadhan

Tak sangka plak dah masuk bulan Ogos. Cepat betul masa berlalu. Dah nak masuk Ramadhan. 11 Ogos ni x silap dah berpuasa kita kan.. dah habis ganti puasa ke????? toing toing.... heheheh

Sempena ramadhan yg bakal tiba ni, opis buat makan².. Menu, nasi arab. Beli kat Paklim jln Beserah. RM8 seorg. Daging kambing.. yg x makan kambing.. pilih ayam.. Alang nak nyambut ramadhan.. sambut sekali birthday² opismate yg lain.. 
tu dia semua yg bertambah umur lagik.. hehehe.. 2org masih bujang  yer.. Yg baju coklat ngan yg si kecik blah depan sekali tuh.. huhuhu promote!.. jgn mara aaaa..

Makan nasi arab.. Ninie rasa x pedas.. diaorg ada yg ckp pedas.. bantailaa janji kenyang.. nasi dia sodappp.. yg terangkat.. sbb daging kambing.. dah siap mkn.. baru teringat.. sy ni kan  BF anak.. panas x?????? x rasa apa pun... mintak² x ada apa laa...


kek ni disponsor oleh kak yati.. semoga kak atie murah rezki.. Amin.. bulan depan seblum masuk 31 Ogos.. kak tie dah nak bersalin.. semoga selamat laa semuanya.. Amin...

wah wah wah.. selera yer makan.. x pandang kiri kanan dah.. kek dah habis 2 pinggan... Selamat Harijadi kepada semua staff IT & selamat menyambut Ramadhan al-mubarak kepada semua.. Semoga ibadah kita tahun ini lebih baik dari tahun lepas.. 

Kepada semua saudara mara & kengkwn yg duk jauh.. Ayu yg cun kat Jerman, Shila yg come kat Jerman jugak.. May (makcik zulaikha yg sgt omme...)kat New Zealand, Abg GG yg gebu kat amsterdam..  izra & Azizul kat Jepun.. dah semua laa yg duk jauh diperantauan.. Selamat berpuasa.. Jauh di mata.. dekat di Facebook.. huhuhu..

paling best.. dan x sabar ... IBU & BAPAK NAK RAYA NGAN ZULAIKHA YG OMME!!!!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails