Pages

Sunday, July 25, 2010

Pelanggan Pertama Shop@BeautifulZulaikha

Rasa seronok sgt sbb dah ada pelanggan pertama kat Shop@BeautifulZulaikha. Walaupun Cash & Carry.. At least permulaan ni rasa sgt seronok la.. First time bisnes.. Harap2 ada laa pelanggan seterusnya kan..

Hehehe.. Org yg beli ni, org yg sama tunjuk ajar bisnes online. Sbb dia dah lama berkecimpung dalam bisnes online ni.. Saper lg kalau x mybeloved cousin.. diana@dekna. Dia jugak yg bg pinjam modal permulaan nak bisnes ni. Walaupun blum kawen, tp dia belikan baju baby utk anak buah dia.. Marissa.. hehehe.. Marissa.. nanti makngah hantar baju marissa kat umah yer.. nanti makngah balik Balok.. Diana jual apa??? jom jenguk blogshop dia.. http://diana2u.blogspot.com/. Tqs cousin!..


Ni semua dia beli utk anak buah sulung dia.. Marissa.. Mesti comel marissa pakai nanti.. Nanti dah pakai.. mama marissa jgn lupa snap gambar yer.. testimoni utk makngah ninie yer..

Lepas Dekna beli baju, ada kawan zex bli legging jugak utk anak dia.. Hubby pun bg sokongan padu, dia letak kat facebook dia http://beautifulzulaikha.blogspot.com/. So, kawan2 hubby pun bleh tgk blogshop Ninie ni. I'm happy!.. Terima kasih semua atas sokongan padu!

2 comments:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails