Pages

Tuesday, July 20, 2010

Birthday Anak Sedara- Zufar Hannan


Aktiviti hari minggu mmg penuh sokmo. Minggu, hari sabtu kakak ipar buat kenduri, nasibla blah malam. Bleh la siang tu bawak Zulaikha g jenjln. G jln kejap je. Lelama Zulaikha ngamuk. Sbb dia kan suka tido.....

Ahad g kemaman dulu, g ambik kek umah ex-schoolmate. Gambo ni pun cilok dari blog dia.. heheh.. G-an tqs sbb semua org hepi tgk kek yg cun ni. Tapi dah mintak kebenaran. Sedap sgt kek ni. Habis licin tetamu sapu.. ( mana yg dan laa..) 

kelakarnyer birthday boy ni. Ninie dukung dia, tunjuk la gambo dia atas kek..
Ninie tanya dia .."hannan.. ni gambar sape?"
dia jawap "... ikha!"..
hehehe .. gambo ni masa dia umur 8bulan.. padan la dia x kenal. mcm ikha ke? ada kot gaya.. nak g kemana kan.. sepupu dia.. 

Yang sepupu ninie sorg ni plak.. Asilah (sekolah tingkatan 2)... tgk je gambo atas kek.. dia mintak nak yg bhgn muka hannan je.. Ish dah beso pun perangai.. hahahah.. Mak Ninie ikut je perangai anak sedara.. Mengenangkan birthday dia pun sama ngan Hannan.. maka, mak pun potong kek tu yg blah muka Hannan. Dah ilang gambo.. huhuhu.. mcm² jer..

Seronok bila dapat kumpul ramai².. kena selalu buat majlis utk famili. Tujuan satu je.. utk mesra alam selalu.. :-P


Saje nak rasa cupcakes. Selalu bli cupcakes, kek tu x ada problem, tp cream dia. Selalunya krim tu rasa gula x hancur.. ni rasa ok. Sedap laa.. x manis sgt.. Cupcakes ni bli skit je, khas utk org dapur.. ibu & abah hannan, Taa, & tukang masak paling berkaliber.. MYMOM!... sbb bertungkus lumus sampai basah lenjun duk kat dapur. 

Menu birthday dia, mee/ mee hoo Sup - Tulang  , Satay (Along isham sponsor) & Pulut Kuning + Rendang Daging. Sedap bangat!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails