Pages

Thursday, July 29, 2010

Aksi Akrobatik

semlm balik lambat skit dari kerja. Saje balik lambat skit. Jalan x jem sgt. Boleh bawak kereta ngan tenang skit. Ada baby on board ni mmg kena tenang bawak kereta.... mmmm tenang sugguh!!!!.. aksi ngeri ni dah 2-3 kali Zulaikha buat.. terpaksa laa ibu cari bahu² jalan yg x merbahaya untuk berhenti. Kena juga berhenti nak kena betulkan kedudukan dia.. tgk laa anak saya ni.. 


dia ingat katil ke ni.. suka hati dia je nak meniarap dalam kerete.. itu seat belt dia pakai.. bleh lg pusing.. aduilaaa.... seram ibu bawak kereta mcm ni..


sempat lg pandang ibu tu, oooo ibu lambat angkat yer.. ni ibu nak snap dulu gambar anak ibu yg sgt baik ni.. sesiapa jgn tiru aksi ni yer.. sgt bahaya..!!

2 comments:

  1. hahahaha.. bli la carseat formula 1..baru die leh keluar..hohohoho

    ReplyDelete
  2. tu laa.. mau dia jerit sekuat ati pulak..

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails