Pages

Tuesday, June 1, 2010

bumbo seat with tray

lama dah ibu teringin nak bli zulaikha bumbo seat ni. akhirnya setelah puas men servey, beli kat littlewhiz. murah skit. sekali ngan tray RM179.90 + RM15.00 (postage) = RM194.90. kalau bli kat anakku x ada tray pun dah rm199.00.

seme terkejut kan.. zulaikha baru 3bulan. dah boleh duduk ke??? actually bumbo seat ni umur 2bulan dah bleh duduk. kalau baca review, elok sgt utk sokong tulang belakang dia. dan ajar dia duduk.

kali pertama bg dia duduk, nampak dia suka. siap tgk tv. tapi x leh lelama. heheheh dia ngantuk.. angkat je dia letak atas tilam.. terus tido.. tgk tu.. dah menguap.. duduk dalam kerusi ni dia mmg x leh bgn. bontot dia mcm betul² muat kerusi tu..

tapi peringatan yer.. jgn letak atas meja plak. apa² pastikan anak kita dibawah perhatian kita yer.. jgn tinggal kan anak sensorg.. kecik lg..


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails