Pages

Tuesday, January 19, 2010

main² yer..

semlm g keje mcm biasa. masa pg tu ok je. bila dah tengah hari sket rasa sakit bontot.. hehehe rasa mcm kematu jer. bila bangun dari kerusi je sakit. agaknya duduk lama sgt. tengah hari, yati ajak g mkn. dia x g keje. x sihat. sakit migrain. sian jugak tgk. pucat je muka. masa tengah mkn tu rasa perut lain mcm jer. baby ni asyik duk bergerak. sakit ...

ptg tu rasa makin sakit. sampai nak bangun dari kerusi kat opis ni secara slow motion. sebb sakit sgt. pastu.. pinggang plak sakit... mmm.. mcm tanda² jer. turun lobi bawah awal sket semlm, sebb janji ngan cc zariah (SUK phg) nak ambik surat pos laju dr dia. surat ninie seme alamat opis SUK lg.. baik sungguh hati org² btm SUK ni nak dtg anto.. terima kasih byk yer kak za. lepas tu.. tunggu lagi .. tunggu zex ambik plak. lambat plak rasa.. pinggang dah makin sakit ni.. perut plak.. baby asyik duk mengeras aje. aduh seksenyer.. ke.. dah nak bersalin??? ish x tahu laa..

on the way balik umah singgah tunas manja jln beserah ngan bli goreng pisg & keropok kat sg karang. teringin nak mkn.. mkn.. jgn x mkn.. nanti buatnya bersalin mlm ni.. kempunan den.. sampai umah makin kuat plak baby ni bergerak.. lepas solat maghrib.. rasa sakit sgt pinggang. aduhlaa x tahu dah nak baring mcm mana nih.. last² tertido je.. bangun balik kul 12mlm.. isyak blum solat daa.. lepas solat tido sampai laa ke pagi.. zex dah suspen.. sbb tanya² ngan org yg dah pernah alami... kalau baby dah start buat ngeras² perut... maknanya x lama laa tu nak bersalin..

tapi... jeng jeng jeng.. rupanya x lagik.. bangun tido jer.. rasa ok laa pulak. macam biasa jer. agaknya sebb sakit montot kot.. duk lama sgt kat kerusi opis ni.. kena excercise sket jenjln ke sana ke mari.. hehehe..


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails