Pages

Monday, January 18, 2010

Bila nak bersalin??

dah makin hampir nak menghampiri due date ni makin byk soalan dr org sekeliling. due ninie 9 Februari 2010 sebenarnya. minggu ni minggu ke-37. kalau tepat tarikh.. ada lg 3 mggu.. kalau awal x tahu laa tuh. nak awal ke nak tepat tarikh??? soalan yg paling best. ninie x kisah bila nak bersalin ni. janji bersalin ngan selamat, baby sihat & sempurna. bila time x larat bawak perut.. dan dan tu rasa nak bersalin.. bila dgr citer org sakit bersalin.. takut plak. mcm² pk bila time mcm mana. doa & tawakkal je laa..

Jan ni anniversary ninie & zex. 23 Jan 2010 ni genapla usia perkahwinan kami 5tahun. kalau baby ni lahir waktu tu pun best jugak kan.. sama tarikh ngan anniversary. 2 Februari 2010 plak birthday zex yg ke-32. mm.. agaknya² yg mana satu tarikh pilihan.. hahaha x kisah laa janji bersalin ngan selamat.

ada lg yg tegur ninie hari ni perut mcm baby boy je. ninie sengih je. nak kata apa lagi.. diri sendiri pun blum pasti boy ke girl.. kita tunggu laa kemunculannya nanti... heheheheh. wah anak ibu ni semua org x sabar nak tgk.. mcm puteri raja aje.. kengkawan & sedara mara semua .. sabar ye.. anak sy ni saja nak buat surprise sebb tu dia x nak keluar lg.. tunggguuuuu...

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails