Pages

Thursday, December 24, 2009

Rezki anak

semlm dah g jumpe doc khaled. everthing is fine. lega rasa. menghitung hari aje laa ni. baby ni plak makin mcm x sabar je nak keluar. duk tendang² perut ibu yer.. x per ibu suka.. hehehe ibu dah ada teman baru.. x kawan ngan bapak laa pas ni. kawan ngan anak ibu je la..

bulan ni mmg best. minggu lepas keje 4hari jer. minggu ni pun sama. keje sampai khamis je. cuti crismas jumaat ni. hari ni cadang nak tido kat umah baru. saja nak test. nanti lepas pantang pun mmg nak pindah umah baru. ninie kan dah kawen 5 tahun. penah pregnant sekali. tahun 2007. tapi keguguran masa kandungan usia 4 bulan lebih. tulaa org ckp.. blum ada rezki. tapi Allah tu Maha Kaya. yg penting kita usaha nak dapatkan anak. Alhamdulillah pregnant ninie tahun ni. tapi tulaa org ckp, rezki anak.. ninie pun mmg x sangka pregnant tahun ni. mula² dapat naik pangkat ke HTAA. baru je duk sebulan kat sini, pregnant pulak.. Allah je tahu betapa seronoknya... dapat naik pangkat pas tu dapat plak baby. insyaAllah...

betul jugak ckp kwn ninie, si yati ni, " anak kak ninie ni demand.. dia nak make sure ibu ngan bapak dia dah sediakan semua utk dia, kerete.. umah.. etc." heheh.. x per rezki anak..

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails