Pages

Thursday, November 5, 2009

Beg dalam kereta

sekrg ninie dah pregnant 26weeks. lebih kurang 6 bulan lebih la. ramai dah yg suruh beli brg baby & letak sesiap dlm kereta. sebb ada kes org bersalin 7bulan. tak nak laa ninie. sepupu ninie ada yg bersalin 7bulan. sebbnya bb dia uri duk kat bawah. cukup 7bln doktor operate. tapi alhamdulillah bb dia selamat dan sihat. masa baru keluar kecik jer. sekrg ni dah besar dah.. normal jer.mesti x sangka kan jadi g 2. takutnya..

ada kwn kat umah tu plak, dia pergi klinik utk cek baby. tetiba nurse tu ckp dia mcm byk air kena refer ke hospital. dia pergi ke hospital swasta. doktor sahkan dia mmg byk air. yang sedihnya masa tu dah 7bulan. baby dia dah lemas dalam perut. doktor operate & baby dia dah meninggal.. kesian + takut. Time mengandung ni mmg selalu laa dengar citer yang menakutkan. tapi tawakkaltualallah..

ni ninie tengah mencari beg yg cun² kat shop online. byk jugak pilihan. tapi yg cun² mesti mahai.. g kat kedai area kuantan ni ada jugak yg cun². kat twin baby. rasanya mcm nak beli kat situ je. ada yg murah skit. bawah rm50. yg beg ni mahal laa.. RM139.90.tp cam cun jer.

1 comment:

linkwithin

Related Posts with Thumbnails